Neem een kijkje in de geheel vernieuwde shop van Autobedrijf De Jager!

Geplaatst op 18 februari, 2019 om 4:29 | In de categorie:

Zoals u gewend bent verzorgt Autobedrijf De Jager in Hurdegaryp iedere maand opnieuw voor de laatste weetjes en adviezen. Pieter de Jager praat u graag bij, bijvoorbeeld over het nut van het installeren van een noodnummer op de smartphone. Maar hij vertelt ook graag dat de shop aan de Stationweg in Hurdegaryp een complete facelift heeft ondergaan.
“Het was een hele klus, maar het is eindelijk zover: onze shop heeft een complete metamorfose ondergaan! ” zo glundert hij om er gelijk aan toe te voegen dat u van harte welkom bent om er  een kop koffie of iets anders te drinken  of te te happen in een heerlijk vers en warm broodje. “We zijn klaar voor de toekomst”, zo verzekert de garagehouder.

 

Noodnummer instellen op de smartphone
“Je hoopt het natuurlijk nooit, maar mocht u om wat voor reden dan ook een ongeluk krijgen dan willen de hulpdiensten graag uw familie of vrienden inlichten. Is uw telefoon vergrendeld met een code dan kunnen de hulpdiensten uw contacten niet bekijken. Gelukkig is er een oplossing voor Android en iPhone toestellen. “Handig natuurlijk. En ook bij verlies van de telefoon kan zo’n functie handig zijn. Wij laten u zien hoe het werkt, als u op onderstaande knop drukt.

 

Zo kunt u dit instellen
 

 

 

 

Zo kunt u dit instellen