DA heeft iets nieuws : De Cholesterol Check!

Geplaatst op 13 maart, 2019 om 12:35 | In de categorie:

DA heeft aandacht voor je gezondheid. Daarom kun je op a.s. vrijdag 15 maart van 09.30 tot 19.30 uur bij DA Hamstra in WC de Fuormanderij in Hurdegaryp  laten  checken hoe het met je cholesterol gesteld is.

Kom voor de cholesterol check naar DA

Iedereen heeft cholesterol nodig. Maar een hoog cholesterol is een risico voor hart- en vaatziekten.  Jouw DA-drogist Hamstra geeft je daarom de mogelijkheid je cholesterol te checken.  Je ontdekt binnen enkele minuten of je cholesterolniveau in orde is. Een zorg minder als het goed is. En heeft je cholesterol aandacht nodig, dan is het belangrijk om dat te weten! Op basis van de meting krijg je een persoonlijk leefstijladvies over eventuele vervolgacties.

Waarom een cholesterol check bij je DA-drogist?

Als we mensen met een verhoogd cholesterol tijdig opsporen, kunnen we onnodige gezondheidsrisico’s voorkomen. Afhankelijk van de uitslag, krijg je na de meting een persoonlijk leefstijladvies over eventuele vervolgstappen. Met aanpassingen in je voeding, meer bewegen en stoppen met roken kun je namelijk stappen maken je risico op hart- en vaatziekten verlagen. Je DA-drogist Hamstra ondersteunt je daar graag bij.