VITALVEEN bodyscan bij Puur Huid!

Geplaatst op 25 juni, 2019 om 1:52 | In de categorie:

Aanstaande donderdag 27 juni is Agnes weer aanwezig bij Puur Huid en het is nog mogelijk om een afspraak met haar te maken. Dit kunt u doen via info@puurhuidsalon.nl of telefonisch of wats app. Mocht u donderdag niet kunnen dan kunt u ook persoonlijk een afspraak met Agnes maken.

Voel je je uitgeblust, energieloos? Dat kan natuurlijk komen door het jachten en jagen in het dagelijks leven maar wellicht speelt er iets anders. Een grondige check door de bodyscan, waarbij Agnes je doormeet op ruim 600 onderdelen, kan verheldering geven! Zo mogelijk kunt u  ook worden behandeld.

Check je aanvullende verzekering voor deels vergoeding. Op https://vitalveen.jimdosite.com vind je alle informatie. Bellen mag ook natuurlijk: 06-37312979

HIGH PROTECTION SUN SPRAY

Ultra hoge 5-in-1 zonbescherming
Advanced Sun Spray SPF 50 is een zonnebrandspray voor lichaam en gezicht. Dit ultieme 5-in-1 product gaat huidveroudering, huidverbranding, zonuitslag en de vorming van pigmentatie tegen en zorgt voor een optimale hydratatie van de huid. Advanced Sun SPF 50 is hypoallergeen, waterbestendig en geschikt voor alle huidtypes. Het trekt snel in, plakt niet en zorgt voor een zeer sterke bescherming tegen UVA en UVB-stralen. UVA en UVB-stralen.
200 ml €39,95

AFTERSUN CARE
Silky Aftersun 3-in-1

Silky Aftersun 3-in-1 [Rescue – Tan Maximizer – Age Repair Balm] herstelt de huid die gedurende de dag wordt blootgesteld aan UV-stralen en vrije radicalen. Het biedt ultiem comfort en zorgt voor een goudbruine teint die extra lang behouden blijft. De luxe en rijk voedende moisturizer trekt mooi in, is zacht en de huid voelt niet trekkerig aan. De zonbelaste huid wordt optimaal verzorgd; zelfs rimpels, pigmentvlekken en het verlies van elasticiteit van de huid wordt voorkomen.

Rescue & Comfort
• 100% mooi verzorgde huid
• Herstelt en biedt de huid luxe en comfort
Tan Maximizer
• 100% stralende teint
• Uw mooie bruine teint blijft langer behouden
Anti Age
• 100% ontspannend effect
• Beschermt tegen zonschade zoals rimpels, pigmentvlekken en verlies van elasticiteit
140ml € 25,95

LEUKE ACTIE VAN CENZAA!!! OP = OP!!!

Bij aankoop van een Cenzaa CC Minerals SPF 30 t.w.v. € 33,95 en een Advanced Sun SPF 50 t.w.v. € 39,95 ontvang je een Cenzaa Cooling Bag incl. Silky Aftersun en een 365° Sun Protection magazine met een totale waarde van € 69,85 cadeau!

Ha  lekker! Vakantie!

I.V.M. DE ZOMERVAKANTIE IS PUUR HUID GESLOTEN VAN VRIJDAG 12 JULI TOT EN MET WOENSDAG 31 JULI!

Mocht u van te voren nog langs willen komen voor een behandeling of producten, wacht dan niet te lang want vol = vol!

Vanaf donderdag 1 augustus sta ik weer uitgerust voor u klaar!