“Tafel voor twee”: toneelstuk over dementie bij Bennema State

Geplaatst op 27 augustus, 2016 om 1:40 | In de categorie:

Als in een relatie één van de partners begint te dementeren brengt dit een geweldige omslag binnen die relatie te weeg.  Zo’n relatie wordt indringend in beeld gebracht in het toneelstuk “Tafel voor twee” dat het management van Bennemastate organiseert in het kader van “Waardigheid en trots”.

In gesprek met publiek

De voorstelling gaat over het dementeerproces van een vrouw en de hierdoor veranderende relatie met haar echtgenoot. Beiden vechten met de ziekte. Kan hij liefdevol met haar in verbinding blijven, wat dringt nog tot haar door, waar is de grens van zijn zorgen voor haar? De voorstelling wordt verzorgd door Thomas Borggrefe en na de voorstelling gaat de acteur in gesprek met het publiek.

Deze voorstelling, die op vrijdag 16 september in de Stateseal van Bennema State plaats vindt, is helaas niet openbaar. Door de beschikbare (kleine) ruimte is het stuk alleen te zien door een reeks genodigden, werkzaam in de gezondheidszorg.