‘Wij realiseren hetgeen de klant voor ogen heeft’

Geplaatst op 5 september, 2016 om 4:42 | In de categorie:

Bouw en Aannemersbedrijf Wieger Hoekstra al dertig jaar een begrip in Hurdegaryp en omstreken. Eind jaren zeventig begon het bedrijf als eenmanszaak in timmerwerkzaamheden. Dit heeft zich door de jaren heen ontwikkeld in al heel wat grotere projecten. Van nieuwbouwhuizen tot klein onderhoudswerk.

Motto

Dit heeft zich door de jaren heen ontwikkeld in al heel wat grotere projecten. Van nieuwbouwhuizen tot klein onderhoudswerk. Door een persoonlijke benadering probeert het aannemersbedrijf vorm te geven aan wat klanten voor ogen hebben. Dit was vanaf het begin de insteek, en onder hetzelfde motto werken de Hoekstra’s nu nog steeds.

Ontwikkelen en onderscheiden

Inmiddels is het bedrijf in omvang gegroeid. Wieger en zoon Jacob Hoekstra  voeren voor het derde jaar samen werkzaamheden uit en probeert het bedrijf zich, naast de werkzaamheden, verder te ontwikkelen én te onderscheiden. Zo zijn de Hoekstra’s sinds twee jaar aangesloten bij Bouwgarant, en zijn zij ook VCA geschoold. Vertrouwen, kennis, kunde en klandizie zijn volop aanwezig om het bedrijf verder vooruit te helpen.