Zoenen mag!

Geplaatst op 12 juli, 2018 om 12:00 | In de categorie:

Mooie lippen werken als een magneet. Bij iedereen. En die prachtige lippen wil je natuurlijk ook mooi houden. Dan zit je niet te wachten op die ontsierende zonneblaasjes op je lippen.

En of je hier slechts zelden of wat vaker last van hebt, aan die blaasjes kun je best wat doen. Bijvoorbeeld door het innemen van het essentiële aminozuur L-lysine, dat niet door het lichaam zélf wordt aangemaakt.  Combineer je die met de vochtinbrengende en dermatologisch geteste  Alviana lippenbalsem dan zijn het samen een paar probate middelen die:

> snel zorgen voor normale en perfecte lippen,

> behulpzaam zijn bij het opnemen en bewaren van calcium en

> die een belangrijke rol spelen bij de aanmaak van collageen, een lichaamseigen substantie dat een

opmerkelijk effect heeft op de huid van o.a. de lippen.

Hoogwaardige L-lycine is in tabletvorm van 1000 mg verkrijgbaar. Het is voldoende om 2 tabletten per dag              (’s morgens en ’s avonds) met ruim water in te nemen, tenzij uw therapeut of medicus anders adviseert. Alviana lippenbalsem kan naar behoefte op de lippen aangebracht worden.