Startdagen Kies voor Hart en Sport

Geplaatst op 8 november, 2018 om 9:46 | In de categorie:

In november worden de startdagen van “Kies voor Hart en Sport” voor de basisscholen georganiseerd door de gemeentelijke sportstimulering.

Met deze startdagen wordt het jaarlijkse succesvolle project “Kies voor Hart en Sport” voor het schooljaar 2018-2019 geopend. ‘Sport en bewegen is leuk en nog gezond ook!’ Dat is het motto voor “Kies voor Hart en Sport”.

Sport en gezonde voeding

Tijdens deze dagen worden er verschillende leuke en uitdagende sport clinics georganiseerd voor de deelnemende groepen 5, 6, 7 en 8 van de basisscholen. Ook zal er aandacht zijn voor waterdrinken en gezonde voeding.

Kennis maken met verschillende sportaanbieders in de gemeente

Vervolgens gaan de groepen verder aan de slag met het lespakket wat onder andere theorielessen in het klaslokaal en gymlokaal bevat. Tevens krijgen de kinderen de mogelijkheid om kennis te maken met een sport naar keuze bij de verschillende sportaanbieders in de gemeente. Dit zal gaande weg het schooljaar aan bod komen.

U bent van harte welkom een kijkje te nemen op een van deze leuke startdagen:                                                          Woensdag 14 november in sporthal De Fûgelkamp te Harkema (08:45 – 14:00)                                                           Maandag 19 november in sporthal De Hege Wâlden te Oenkerk (08.45 – 14:00)

Elke Kick-off wordt per gemeente afgetrapt door de wethouder!