Word jij mijn nieuwe collega re-integratiedeskundige?

Geplaatst op 13 februari, 2019 om 10:35 | In de categorie:

Ben jij de reislustige re-integratiedeskundige die wij zoeken? Lees dan verder en kom 25 februari 2019 (18h00-20h00) a.s. langs voor een korte kennismaking!

Per maart willen wij, de Compact Groep, ons team uitbreiden met een nieuwe collega, dit in verband met een toename van onze dienstverlening. We zijn hierbij op zoek naar een re-integratiedeskundige die graag mensen coacht en ondersteund bij het vinden van een andere passende baan.

Je begeleidt kandidaten die als gevolg van beperkingen op zoek moeten naar een andere baan. Hierin ben je meer een coach, dan een arbeidsbemiddelaar. Een re-integratiedeskundige heeft hierin zowel contact met de werkgever als met de werknemer.

De activiteiten worden door het hele land uitgevoerd. Hierbij kom je in contact met mensen en bedrijven door heel Nederland en dit maakt het werk uitdagend, afwisselend en leuk! Per week ben je ongeveer 2 dagen het land in om de activiteiten uit te voeren. Je reist dus veel tijdens kantoortijd, wat daarmee veel vrijheid genereert. De overige twee dagen worden besteed op kantoor, waarin je de gesprekken uit werkt in rapportages en waarin je contact onderhoud met de verschillende partijen (providers, werkgevers en werknemers).

Wie zijn wij?

Compact Werkt is in 2005 gestart en in het bezit van het keurmerk Blik op Werk. Compact Werkt heeft een ruime ervaring in de bemiddeling naar ander werk. Wij werken o.a. voor het UWV, werkgevers, werkzoekenden, verzekeraars, casemanagement bureaus en arbodiensten.

Wat doen wij?

In hoofdlijn worden de volgende modules voor re-integratie tweede spoor ingezet:

 • Intake en re-integratieplan;
 • Eventueel arbeidsmarktoriëntatie middels testen;
 • Individuele sollicitatie-instructie en begeleiding;
 • Bemiddeling en begeleiding/coaching naar werk;
 • Eventueel onderzoek scholing/opleiding bij noodzaak werkaanvaarding;
 • Plaatsing en nazorg.

Competenties:

 • Je weet mensen te motiveren en te stimuleren, zodat ze geloof in hun eigen kunnen krijgen en gestimuleerd worden in hun zelfredzaamheid. Soms kan dit wel een tijdje duren. Hiervoor heb je een goed inlevingsvermogen, geduld en doorzettingsvermogennodig.
 • Je weet een boodschap aan een werknemer op een tactvolle manier over te brengen, zodat deze aansluit op zijn niveau. Goed kunnen communiceren betekent ook goed kunnen luisteren. Je weet belangrijke informatie op te pikken uit verhalen van je cliënt. Je vraagt door en gaat in op reacties die je krijgt. Goed communiceren is ook belangrijk, omdat er van je wordt verwacht dat je contacten legt en onderhoudt met potentiële nieuwe werkgevers.
 • Plannen en organiseren. Als re-integratiedeskundige heb je een solistische functie. Je moet je eigen werk goed kunnen plannen, prioriteiten kunnen stellenen jezelf in iedere situatie weer ‘op scherp kunnen stellen’.
 • Praktisch zijn ingesteld.
 • Niet bang zijn om door het hele land auto te rijden.

Functie-eisen

De collega waar wij naar op zoek zijn voor 24-32 uur

 • HBO werk- en denkniveau;
 • Kennis van de Wet Verbetering Poortwachter;
 • Een commerciële instelling;
 • Goede sociale vaardigheden, overtuigingskracht en stimulerend vermogen;
 • Een correcte mondelinge en schriftelijke uitdrukkingsvaardigheid;
 • Heeft empatisch vermogen en is dienstverlenend ingesteld;
 • Ervaring als re-integratie adviseur (in spoor 2 trajecten) is een pré;
 • Is in het bezit van een grote dosis humor!

Jij bent:

 • Flexibel;
 • Pro-actief;
 • Creatief;
 • Stressbestendig;
 • Je durft mensen aan te spreken op gedrag, activiteiten en resultaten;
 • Oplossingsgericht denken en handelen;
 • Woonachtig in de regio Friesland, standplaats kantoor is Leeuwarden;
 • In het bezit van rijbewijs B.

Soort dienstverband: Deeltijd, Bepaalde Tijd.  Salaris: €2.000,00 tot €2.500,00 /maand

Meer info? Bel dan naar de Compact Groep, de heer M. Koster, T 085 2738109

Hoe reageren?

Stuur je Curriculum Vitae en een korte motivatiebrief voor 23-02-2019 naar:

Compact Groep Leeuwarden, t.a.v. de heer M.Koster, marcel.koster@compact-groep.nl