SPICY SKIN SHOCK TREATMENT BIJ PUUR HUID, HURDEGARYP

Geplaatst op 8 april, 2019 om 2:41 | In de categorie:

Juist in deze tijd van het jaar is uw huid toe aan een  boost! En dat kan door je behandeling te upgraden met de SPICY COCOONING SHOCK TREATMENT van 60 minuten.

Deze stimulerende en doeltreffende Spicy Cocooning Shock Treatment daagt uw huid uit en geeft haar de ultieme boost. De activerende elementen in deze behandeling zetten uw huid aan het werk en bieden geweldig resultaat.
Beleef de Spicy Shock Treatment en ontdek wat deze behandeling voor uw huid kan betekenen.

• De nieuwe Spicy Skin Shock doorbloedt uw huid maximaal en voorziet de huid van een stralende natuurlijke glow
• De Botuline Shock Sensage bevat liftende massage-elementen met huidverjongend resultaat
• De Time Control Therapy voorziet u van een uitgeruste en jeugdige oogopslag
• Lovely hands worden gecreëerd dankzij de verzorgende handtreatment
• U ontvangt een op maat gemaakt huidadvies

Nu te boeken voor €67,50 !

 GLOBAL COCOONING ULTIMATE CONTOUR LIFT

Eye & Lip Contouring is een exclusief 2-in-1 product met een innovatieve formule die ’s nachts werkt als een diepwerkend verstevigend & voedend oogmasker en overdag zorgt voor liftende en verhelderende resultaten en ultieme spankracht. Ervaar de voordelen en wis fijne lijntjes, rimpeltjes en donkere kringen uit.

UITLICHTING INGREDIENT: EDELWEISS 
Krachtige Edelweiss stamcellen als liftingsritueel! Een indrukwekkend ingrediënt die verlies van collageen voorkomt, verstevigt en de huid herstructureert. Inhoud: 30ml

RESULTAAT
De innovatieve formule van de Ultimate Contour Lift wist vermoeidheidstekenen en donkere kringen uit en geeft uw oogcontour spankracht.
• Geeft ultieme spankracht
• Vermindert donkere kringen en wallen
• 2 in 1 product; verzorging en masker in een
• Perfect als nachtverzorging te gebruiken voor voeding en comfort

INSIDE OUTSIDE TIP!
Eet rimpels weg door te kiezen voor een gevarieerd eetpatroon zonder snelle suikers. Snel resultaat? Minder zout en alcohol voor optimale vochthuishouding. Kies voor producten zoals olijfolie, zalm, walnoten en amandelen, groentes en fruit.
Reinig de huid altijd 2x per dag; de juiste oogproducten, slaap, beweging en zonnebrandcrème [SPF 50] tellen mee. Ongeacht wat u eet.

WEBSHOP
WIST JE DAT JE BIJ PUUR HUID NAAST HET ONLINE MAKEN VAN JE AFSPRAKEN OOK ONLINE JE AANKOPEN KUNT DOEN?
Daarnaast vind je ook alle informatie die betrekking hebben op de produkten in de webshop, zodat je dit thuis rustig kunt nalezen. Je kunt zelf bepalen wanneer je je aankopen langs wilt komen halen en eventueel bezorgen of opsturen is tegen een kleine vergoeding ook mogelijk.