Nieuw bij DA Hamstra Hurdegaryp: doe de Huidanalyse en krijg persoonlijk verzorgingsadvies

Geplaatst op 6 juni, 2019 om 10:03 | In de categorie:

Of je nu 26 of 58 bent, als je goede huidverzorging wil kiezen, moet je om te beginnen weten welk huidtype je hebt. Goed nieuws, bij DA kun je nu een professionele Huidanalyse laten doen. En je krijgt daarnaast de beste tips & tricks voor een stralende huid. Je bent van harte welkom bij de DA drogist, de Fuormanderij in Hurdegaryp.

Snel en deskundig

De Huidanalyse wordt uitgevoerd met medische meetapparatuur, de DA medewerkers zijn speciaal getraind om de analyse te doen en advies te geven. Met een kleine sensor wordt op drie plekken in je gezicht gemeten hoeveel talg (sebum) en vocht (hydratatie) je huid bevat. Deze waarden bepalen samen met kenmerken als vlekjes, lijntjes en verminderde elasticiteit het advies voor jouw huidverzorging. De kosten van deze Huidanalyse zijn € 2.50. Je krijgt advies over je huidverzorgingsplan en als je wilt, helpt DA je de juiste producten kiezen.

Een huid om van te houden

Na de succesvolle campagne ‘Hart voor je hart’, waarbij je je cholesterolgehalte kon laten testen, start op 13 mei de campagne ‘Een huid om van te houden’. Zes weken lang staat alles bij DA in het teken van een gezonde en mooie huid. Behalve de Huidanalyse vind je veel informatie over huidtypen, zonbescherming en stappenplannen voor bijvoorbeeld een onzuivere huid. Je leest er meer over op da.nl/huid. Of volg DA op Facebook en Instagram.

5 tips van DA

Naast goede verzorging is ook leefstijl belangrijk als je van je huid houdt. In de huidcampagne geeft DA slimme tips en adviezen. Hieronder als voorproefje 5 toppers voor een mooie gezonde huid:

1 Beweeg elke dag minstens een half uur

2 Douche koel en kort

3 Bescherm je gezicht elke dag met factor SPF 30

4 Slaap tenminste 7 uur per nacht

5 Drink veel water en eet groene groenten, fruit en vette vis