En toen was de auto Total loss!

Geplaatst op 26 september, 2019 om 1:04 | In de categorie:

Zoals u gewend bent verzorgt Autobedrijf De Jager in Hurdegaryp iedere maand opnieuw voor de laatste weetjes. tips en adviezen. Pieter de Jager praat u graag bij, bijvoorbeeld over wat er  verstaan wordt onder Total loss.  Maar ook over het Waarborgfonds Motorverkeer en de AutoFirst Mobiliteitsgarantie. En last but not least informeert Pieter u over de vacature die hij voor zijn bedrijf heeft.

Wat verstaan we onder Total loss?

“Een auto is economisch total loss als het financieel niet meer verantwoord is om de schade aan de auto te laten repareren. De kosten om de auto te laten repareren zijn dan hoger dan het verschil tussen de dagwaarde en de restwaarde van de auto. Kortom, de autoschade is hoger, in kosten, dan de waarde van de auto,” zo weet Pieter. “Het is in dit geval goedkoper om de auto te vervangen voor een gelijkwaardig model. Voorbeeld:

Waarde van de auto vóór het ongeval (dag-vervangingswaarde): € 20.000,-

Waarde van de auto ná het ongeval (restwaarde): € 10.000,-

Verschil: € 10.000,-

Als de reparatiekosten hoger zijn dan € 10.000,-, dan is het financieel niet verantwoord om de schade te herstellen. De auto is dan economisch total loss.”

Vacature voor tankstation medewerker

“Wij zoeken voor ons tankstation een persoon die vrolijk en klantvriendelijk is.” De garagehouder vult verder aan:  “ Tot januari flexibel inzetbaar en van januari t/m april fulltime voor 38 uur waaronder 2 zaterdagen per maand.”

Neem voor meer informatie over deze leuke baan contact met ons op.

Pech onderweg, liever niet! Dus is er de AutoFirst Mobiliteitsgarantie

“Wij hebben voor u dé oplossing: AutoFirst Mobiliteitsgarantie, van woonplaatsdekking tot aan uw eindbestemming in heel Europa! 365 dagen per jaar en 24 uur per dag. Wij zijn er op de momenten dat u ons nodig heeft. Vertrouwd en voordelig!

Meer over onze mobiliteitsgarantie
Het Waarborgfonds Motorverkeer
Tenslotte wil De Jager even iets kwijt over het WaarborgFonds Motorverkeer. “Bent u aangereden door een niet verzekerde of gestolen auto of is de tegenpartij onbekend, dan kunt u de schade claimen bij het Waarborgfonds Motorverkeer. Let op: er zijn wel voorwaarden waar uw claim aan moet voldoen. Het Waarborgfonds wil er zijn voor iedereen die te maken heeft met schade door een onbekende of onverzekerde dader.”

Meer over het waarborgfonds