Sterren in Park Vijversburg

Geplaatst op 3 oktober, 2019 om 8:47 | In de categorie:

Reis zondagmiddag 13 oktober naar Park Vijversburg te Tytsjerk en neem een kijkje in de sterren.

Dan wordt weer het BoekenBosFeest georganiseerd ter afsluiting van de kinderboekenweek. Het landelijk thema van de kinderboekenweek is “Reis mee” waarvoor André Kuipers het prentenboek “André het Astronautje” schreef.

Ruimtereis in het glazen paviljoen

Tijdens het BoekenBosFeest kunnen kinderen in de leeftijd van 4 – 12 jaar een reis naar de sterren en planeten maken. In het glazen Paviljoen staat een opblaasbare koepel van 3,5 meter hoog en ruim 6 meter doorsnede waarin aan de binnenkant films worden geprojecteerd van de sterrenhemel en al het moois in het heelal. De eerste ruimtereis start vanaf 13.00 uur en duurt ongeveer 30 minuten. Er worden zes momenten aangeboden, dus kom op tijd om deze bijzondere ruimtereis mee te kunnen maken.

Verder kunnen kinderen raketten afschieten, een maanwandeling maken, op bezoek bij kleine ruimtereizigers, in de sterren lezen, knutselen en naar een mooi verhaal luisteren. Het feest duurt tot 17.00 uur. Voor meer informatie, zie www.vijversburg.nl.