Hello beautyful… van Puur Huid!

Geplaatst op 5 december, 2019 om 10:03 | In de categorie:

W zijn nog maar een paar weken verwijderd van kerst en de eerste vorst hebben we al weer gehad.Tijd om ons weer goed te gaan beschermen tegen de kou en droge lucht in huis nu de centrale verwarming overal weer aan staat.

En mocht je iets willen scoren voor onder de kerstboom? Dan ben je bij Puur Huid aan het juiste adres! Daarnaast zijn er weer nieuwe producten in ons assortiment gekomen en hebben we weer een paar leuke acties bedacht!

Gratis geurkaars en glossy bij aanschaf van een Global Cocooning Product naar keus!
Een onwijs leuke actie van Cenzaa, bij aankoop van de Global Cocooning BB Bronzer, Body Boost Cream of Day Off Remover een gratis glossy magazine en geurkaars cadeau!!
Leuk voor jezelf, maar ook leuk om  voor de feestdagen in te laten pakken!!

Wil je weten wat de trends van de herfst/winter van 2019/2020 zijn? Of wil je make-up advies desgewenst in combinatie met een make-up workshop? Bij aanschaf van minimaal 2 make-up producten is het advies gratis. Ook is het mogelijk om je op te laten maken voor speciale gelegenheden zoals bijvoorbeeld een bruiloft. Voor meer informatie kun je terecht op de website www.puurhuidsalon.nl

Kerstwensboom…

Een heerlijk verwen moment cadeau geven, wie wil dit nou niet!
Ook dit jaar hangt hij er weer in december, de traditionele wensboom. En hoe mooi zou het zijn dat hij op  31 december weer helemaal vol hangt met wensen.
Vanaf 1 december ontvangt elke betalende klant een wenskaart, met deze kaart kun je een heerlijke Cenzaa Sensations behandeling van 60 minuten wensen voor iemand die het echt heeft verdiend. Op deze kaart vul je de naam van de persoon die jij een verwen moment gunt en waarom hij/zij dit verdient.
De ingevulde kaart hang je vervolgens in de wensboom.  Op 31 december wordt er één wenskaart uit de boom getrokken. Is deze wenskaart van jou, dan mag jij de persoon die jij op de wenskaart heb geschreven gaan verrassen met een heerlijke verwenbehandeling.

Lifestyle tips bij een gevoelige huid

VERMIJD STRESS
BESCHERM DE HUID BIJ WISSELENDE WEERSINVLOEDEN                                      PAS DE LEEFSTIJL AAN
ZOEK DE BALANS TUSSEN INSIDE & OUTSIDE
Wist je dat huidveroudering voor 75% ontstaat door leefstijl, UV-straling en invloeden uit het milieu en slechts voor 25% door genetische opbouw.
Afspraak maken…
Nog 3 weken en dan is het jaar al weer voorbij en de agenda begint al aardig vol te lopen. Mocht je dit jaar nog langs willen komen voor een behandeling, wacht dan niet te lang met het maken van een afspraak want vol = helaas vol!!

Puur Huid is van 24 december tot en met 5 januari gesloten ivm kerstvakantie.