Alles over het onderhoud van uw auto bij Autobedrijf De Jager

Geplaatst op 3 maart, 2020 om 1:42 | In de categorie:

Zoals u gewend bent verzorgt Autobedrijf De Jager in Hurdegaryp iedere maand opnieuw voor de laatste weetjes, tips en adviezen. Deze keer praat Pieter de Jager u bij over alles wat te maken heeft met het onderhoud van uw auto.

Grondige controle

Goed onderhoud is belangrijk, een ‘gezonde’ auto is tenslotte een optimaal presterende auto. Tijdens een onderhoudsbeurt worden zaken grondig gecontroleerd en waar nodig worden onderdelen vervangen. Naast het garanderen van de betrouwbaarheid van de auto zijn er nog meer redenen waarom onderhoud belangrijk is.

Klein materiaal: wat houdt dit in?

Tijdens het onderhoud of reparatie worden verschillende materialen gebruikt, van smeermiddelen, bouten en moeren tot isolatietape en ty-raps. Dit zijn geen standaard onderdelen van de auto en hebben dan ook geen artikelnummer. Daarom plaatsen we dit onder de verzamelnaam ‘klein materiaal’ op de factuur.

 

Waarom onderhoud aan uw auto?

Een onderhoudsbeurt gaat verder dan een zomer- of wintercheck. Uw auto wordt volgens fabrieksvoorschriften gecontroleerd. De onderdelen die aan slijtage onderhevig zijn, worden gecontroleerd en indien nodig vervangen. Maar ook zaken als verborgen foutmeldingen in de software worden gecontroleerd. Zo gaat u met maximale zekerheid op pad. Daarnaast heeft een goed en aantoonbaar onderhouden auto een betere inruilwaarde.

 

Reserveren werkplaatsafspraak

Het reserveren van een werkplaatsafspraak gaat bij ons heel eenvoudig. U kunt in de werkplaatsplanning kijken, een dag kiezen en zelf online een werkplaatsafspraak plannen. Hierdoor kunt u dag en nacht een afspraak maken. Een van onze medewerkers zal contact met u opnemen om de werkzaamheden te bespreken. U ontvangt vanzelfsprekend vooraf een prijsopgave.

 

Kijkje achter de schermen

In maart of april organiseren wij een avond waarop u een kijkje achter de schermen kunt nemen. Wij leiden u op deze avond graag rond door onze werkplaats. Uiteraard is het geheel kosteloos. Wat kunt u op deze avond nog meer verwachten:

  • Uitleg over de diverse werkzaamheden in de werkplaats.
  • De auto aan de onderkant, wat is daar allemaal te zien?
  • Welke controles aan uw auto kunt u allemaal zelf doen?
  • Welke vloeistoffen zijn aanwezig in uw auto?
  • Mogelijkheid tot het stellen van vragen.
  • En nog veel meer…
Vragen? Of kunnen we iets voor u betekenen?  Wij helpen u graag verder.
Bel ons via 0511-472527 of mail naar info@dejager-autos.nl