2 superacties bij Auto De Jager!

Geplaatst op 21 april, 2020 om 10:05 | In de categorie:

Natuurlijk brengt ook deze maand garagehouder Pieter de Jager uit Hurdegaryp op de hoogte van nieuwtjes, tips, onderhoud aan uw voertuig en nog veel meer. Deze keer tipt hij nog eens de coronacrisis aan, vertelt hij op welke manieren u contact met het bedrijf, dat u uw APK niet moet laten verlopen, dat er een nieuwe App is, waarom uw uw auto niet te lang stil moet laten staan en, als klap op de vuurpijl, dat er 2 superacties op touw gezet zijn.

U heeft vorige maand wellicht onze e-mailnieuwsbrief gelezen met betrekking tot onze huidige protocollen, die wij vanwege de coronacrisis ingesteld hebben.

Daarbij willen we u nu ook laten weten dat u uiteraard nog steeds van harte welkom bij ons bent. Gelukkig kunnen en mogen wij u mobiel houden. We zijn open en werken hard om ervoor te zorgen dat we onze beloften aan u kunnen blijven nakomen. Wanneer u vragen en/of opmerkingen heeft, neemt u dan gerust contact met ons op. We blijven ons inzetten om voor uw auto te zorgen, ook in deze moeilijke tijden!

Wij wensen u en uw dierbaren een goede gezondheid en veiligheid toe in deze ongekende tijd.

Wees de drukte voor

Hoelang het nog gaat duren, niemand die het kan vertellen. Maar dat het normale leven weer op gang gaat komen, is zeker. Dan gaan we ook weer denken aan de vakantie. Om de drukte voor te zijn, kunt u gewoon een afspraak inplannen voor de vakantie controle of het reguliere onderhoud. Elk jaar zien we de planning vollopen met langere wachttijden. Plan daarom nu uw onderhoudsbeurt in.

Online contact met Autofirst De Jager

Heeft u liever online contact? Dat kan! Hieronder vindt u de mogelijkheden om online contact met ons te hebben:

Naar onze website

Laat uw APK niet verlopen!

Moet uw auto binnen 1 maand APK gekeurd worden? Voorkom dat de APK van uw auto verloopt! Een auto die niet APK gekeurd is, is niet verzekerd en daarnaast loopt u het risico op een boete. Plan daarom gewoon de afspraak in.

Nieuwe app is er!

De nieuwe App is live. Heeft u de App al? Wilt u deze ook ontvangen stuur ons een mailtje dan gaan we dat voor u opstarten.

Laat uw auto niet te lang stil staan!

Steeds meer mensen komen thuis te werken en gebruiken de auto bijna niet meer. Om straks toch weer optimaal gebruik te kunnen maken van de auto, een paar tips:

  • Zet de auto in de versnelling en niet op de handrem, deze kan vast komen te zitten.
  • Houd de bandenspanning in de gaten, laat deze checken voordat er weer grotere afstanden gereden worden.
  • Roestvorming op de schijven (remmen) is niet erg, dit gaat weg zodra u weer gaat rijden.
  • De accu kan leeglopen door stilstand. Zorg dat u in het bezit bent van de Mobiliteitsgarantie van AutoFirst.

Uiteraard zijn we er om u mobiel te houden. Laat een onderhoudsbeurt uitvoeren en kom in aanmerking voor de AutoFirst Mobiliteitspas.

2 superacties bij Auto De Jager!

Nieuwe Actie bij Avia de Jager.

 

Een prachtige Cobb pro bbq! nu van € 149.95 voor € 59.99 bij een volle spaarkaart.

 

De actie is geldig vanaf 6-4-2020

Tank in april 2020 bij AVIA met je geregistreerde ViaAVIA spaarkaart en maak kans op een Luchtballonvaart voor 5 personen. Je ontvangt een waardecheque en kunt de vaart inplannen in overeenstemming met de luchtballonvaarder en wanneer het weer het toelaat.

 

Meer over de actie